TotalBiscuit’il diagnoositi ravimatu vähk

0
110

Pean kahjuks tooma teieni ühe kurva uudise. Meie paljude iidol, erapooletu ning otsekoheste arvamuste allikas, StarCrafti mängija/kommentaator ja mängude ülevaataja ning modernse sotsiaalmeedia üks alustalasid John ”TotalBiscuit” Bain’il diagnoositi uuesti vähk. Kuid seekord on olukord halb, halvem kui eelmise aasta aprillis.

Neljapäeval, 15. oktoobril, postitas TotalBiscuit oma twitterisse, et tema CT skänneeringu tulemus ei olnud negatiivne. Ning vähk ei ole tema kehast kadunud – oli küll soolestikust kadunud, kuid edasi levinud maksani: http://www.twitlonger.com/show/n_1snlj3r.

Keskmine eluiga selles staadiumis on 2-3 aastat. Statistika on mõjutatud sellest, et suur osa kellel see vähk on, on vanemad inimesed, kelle keha lihtsalt ei suuda selle vastu võidelda. TotalBiscuit ise üritab olla positiivne, kuna usub meditsiini arengusse ning tema enda võitlusvõimesse – ning seda teevad ka kõik tema fännid.

Seoses tema haigusega saadeti laiali ka tema StarCraft II võistkond Axiom.

TotalBiscuit on välja teeninud kindla koha paljude fännide südametes ning loodame väga, et meie TäielikKüpsis elab veel kaua kaua, ja teeb ka meie lastele ja lastelastele otsekoheseid, erapooletuid ja tema omapärase Briti huumoriga täidetud videosid.

TotalBiscuit’i:

YouTube: https://www.youtube.com/user/TotalHalibut

Twitter: https://twitter.com/Totalbiscuit

Facebook: https://www.facebook.com/cynicalbrit

Twitch: https://www.twitch.tv/TotalBiscuit

Reddit: https://www.reddit.com/r/Cynicalbrit/