Ära osta Call of Duty: Infinite Warfare Windows 10 Store’st

0
100

Kasutajad kes ostsid Call of Duty: Infinite Warfare Windows 10 poest on saanud ebameeldiva üllatuse osaliseks. Nimelt Windows 10 Storest ostetud mängu puhul ei saa mängida koos teiste mängijatega kes on mängu Steamist ostnud. Sama probleem on ka Call of Duty 4: Modern Warfare uuendatud versiooniga.

Activision ei ole kahjuks veel selgitanud miks see nii on. Kuid on kinnitanud, et tegemist ei ole Xbox Play Anywhere mänguga, mistõttu ei saa seda mängida ka Xbox One kasutajatega koos. Mängida saab ainult koos nendega kes on sama mängu Windows 10 Storest ostnud.

Mitte ametlikult liiguvad hetkel ringi kaks põhjust miks see nii on. Esimese põhjusena on välja toodud, et põhjuseks võib olla Steami versiooni seotus SteamWorks platvormiga. Teise põhjusena on pakutud, et Activision on meelega otsustanud need kaks versiooni teineteisest eraldada.

Võimalik, et hiljem otsustab Activision siiski välja lasta paranduse, mis selle probleemi likvideerib ja Windows 10 versiooni omanikud saavad siiski tulevikus Steami kasutajatega koos mängida. Kuid hetkel soovitan siinkohal siiski Windows 10 poest Call of Duty: Infinite Warfare mitte osta.