Copenhagen Wolves sulgeb uksed

0
87

Taani üks suurimaid e-spordi klubisid Copenhagen Wolves andis teada, et sulgevad oma uksed koheselt ja sellega seoses jääb koduta nii CS:GO, League of Legends’i ja HearthStone’i tiimi mängijad.
Copenhagen Wolves’i ridades võis mõne aja eest näha ka Eesti professionaalse League of Legends’i mängijat Risto “SirNukesAlot” Luuri’t support rolli täitmas.
Otsus sai vastu võetud kuna huntide omanikud on seotud ka teiste meeskondadega nagu Ninjas in Pijamas ja Astralis, ning sedapuhku vaevlesid omanikud ajapuuduse käes. Jättes tahaplaanile Copenhagen Wolves tundub olevat mõistlik kaaludes teiste asjaosaliste tiimide suursugust käekäiku ja CW suutmatust platseeruda LoL’i põhiturniirile.
Küll aga ei ole CW uksed päris kinni naelutatud, asutaja Jakob Lund Kristensen on esitanud üleskutse kõikidele e-spordi fanaatikutele kes tunneksid, et just nemad võiksid olla järgmised tee rajajad Taani e-spordis, võtta ühendust temaga. Nimelt ütles Kristensen teadaandes, et õigele inimesele oleks ta nõus Copenhagen Wolves’i edasi “pärandama” kui inimene on sobiv tema jaoks.