E3 2016 Bethesda pressikonverents

0
171

Kui võrrelda EA Play üritusega, siis oli Bethesda E3 pressikonverents juba märgatavalt huvitavam. Vähemalt suudeti fänne veidi üllatada.

Enne ürituse algust ootasid fännid infot uue Wolfenstein, The Evil Within 2, Prey, Dishonored 2 ja Skyrimi uusversiooni kohta. Osa neist ootustest ka täideti.

Elder Scrolls V: Skyrim: Special Edition tuleb PlayStation 4 ja Xbox One platvormile juba sel sügisel, 28’ndal oktoobril 2016. Lubatakse, et tegemist saab olema täielikult graafiliselt uuendatud versiooniga.

Juttu tuli ka uutest lisadest populaarsele Fallout 4 mängule, mis ilmuvad järgmise kolme kuu jooksul. Esimene neist tuleb juba järgmisel nädalal, teine juulis, ja kolmas augustis. Lisaks Fallout 4’le saab juulis omale uuenduse ka Fallout Shelter.

Aga Skyrim’i uusversioon polnud ainuke Elder Scrolls mäng millest Bethesda teatas. Tulekul on The Elder Scrolls Legends, strateegiline kaardimäng, mis pakub uut lugu ja uusi tegelasi. Kui sind kaardimängud huvitavad ja soovid The Elder Scrolls Legends beetas osaleda, siis registreerida saab siin.

Juttu tuli ka The Elder Scrolls Online uuest lisast – Dark Brotherhood, mis ilmub konsoolidele 14’ndal juunil.

Arkane Studios teatas, et uus Prey on tõepoolest arendamisel ja peaks esialgsete plaanide kohaselt valmis saama millalgi 2017 aasta jooksul.

 

Uue Wolfensteini või The Evil Within mängude ilmumisest Bethesda siiski ei teatanud. Selle asemel üllatasid nad fänne hoopis uue Quake mänguga – Quake Champions.

Juttu tuli ka loomulikult DOOM’ist ja uuendustest. Näiteks Snap Map kaudu saab hakata looma uusi üksikmängu kaarte. Tulekul on ka uued mängutüübid ja kaardid, uued vaenlased, varustus, ja palju muud. Pete Hindes tuletas mängijatele meelde ka seda, et DOOM esimene level on hetkel kõikidel platvormidel tasuta proovimiseks olemas.

Lisaks teatas Bethesda, et töös on kaks VR mängu HTC Vive jaoks. Esimene neist on DOOM ja teiseks VR mänguks on loomulikult Fallout 4, mille kallal meeskond töötab. Fallout 4 VR versioon peaks fännideni jõudma järgmise aasta jooksul.

Harvey Smith (Arkane Studios), näitas uut materjali Dishonored 2 mängu kohta. Uus keskkond, uuendatud mängumootor, uued võimed ja palju muud. Mängida on võimalik kas Corvo või Emily’ga. Dishonored 2 tuleb müügile novembris. Mängu on juba praegu võimalik eeltellida ja koos eeltellimusega saab kaasa tasuta Dishonored: Definitive Edition’i.

Täielikku 2016 Bethesda E3 Showcase saab vaadata siit: