Pete Hines lahkub Bethesdast

0
22
Starfield

Pete Hines teatas oma otsusest pensionile minna, pärast 24 aastat mängustuudios. Hines teatas X (endine Twitter) postituses, et tema aeg Bethesda juures “on läbi saanud”. Hines liitus Bethesda’ga 1999. aastal globaalse turunduse ja kommunikatsiooni asepresidendina, eelmisel aastal sai temast Bethesda mängude avaldamise juht.

Viimaste aastate jooksul on Bethesda läbinud märkimisväärseid muutusi ning 2021. aastal osteti mängustuudio Microsofti poolt ära. Lisaks ilmus sel aastal Bethesda suur kosmosemäng “Starfield” ning Pete Hines leiab, et nüüd, pärast nii suure mängu avaldamist, on õige aeg pensionile minna.

“See ei ole kindlasti veel lõplik hüvastijätt,” kirjutas Hines. “Minu armastus Bethesda ja selle inimeste vastu pole kunagi kõikunud, ja ma ei lõpeta kunagi olemast osa sellest uskumatust kogukonnast, mille loonud oleme.”

Hines märgib, et tema otsus pensionile jääda ei tulnud “kergelt ega kiiresti”, lisades, et ta “tunneb, et aeg on õige” pärast “Starfieldi” avaldamist.

Kuid Hines ei ole kaugeltki ainuke, kes Bethesda ukse oma selja taga kinni paneb. Ettevõttest lahkub ka Will Shen, kes vastutas “Starfieldi” missioonide disaini eest. Shen liitub Something Wicked Games’iga, et alustada tööd uue rollimängu “Wyrdsong” kallal. Shen on Bethesdas töötanud peaaegu 15 aastat, töötades “Starfieldi”, “Skyrimi”, “Fallout 76” ja “Fallout 4” missioonide kallal.