Xbox & Bethesda Developer_Direct

0
39

Toimus esimene Xbox & Bethesda Developer_Direct, kus tutvustati mänge, mis peaksid varsti mängijateni jõudma. Kui üritust enne aega vaadata polnud, siis on seda võimalik YouTube’i vahendusel järelvaadata. Kui aga tervet üritust vaadata ei viitsi, siis alljärgnevalt oleme sinu jaoks kokku pannud nimekirja mängudest koos viitega.

Minecraft Legends ilmub 18. aprillil Xbox Game Pass, PC Game Pass, Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5|4, Steam ja Nintendo Switchi jaoks. Rohkem informatsiooni leiab Minecraft.net leheküljelt.

Forza Motorsport on tehniliselt kõige arenenum ja autentsem võidusõidumäng, mida Turn 10 Studios kunagi teinud on. Mäng peaks ära kasutama kõik võimalused, mida Xbox Series X|S konsoolid pakuvad. Ilmub sel aastal arvutile ja Xboxi konsoolidele.

Hi-Fi RUSH on rütmikas kaklusmäng Tango Gameworks mängustuudiolt. Mäng ilmus 25. jaanuaril arvutil ja Xboxi konsoolidel ning on saadaval ka Xbox Game Passis.

The Elder Scrolls Online saab juunis uut lisa.

Redfall sai lõpuks ometi omale ilmumiskuupäeva milleks on 2. mai. Tegemist on Unreal 5 mängumootorit kasutava vampiirimänguga Arkane Austin mängustuudiolt. Mängida saab seda kas üksi või kuni kolme sõbraga koos. Ilmub arvutile ja Xboxi konsoolidele ning loomulikult ka Xbox Game Passis.