Xbox Games Showcase ja Starfield Direct toimub juunis

0
35
Xbox Games Showcase and Starfield Direct

Microsoft teatas, et Xbox Games Showcase algab 11. juunil kell 20:00 Eesti aja järgi. Sellele järgneb Starfield Direct, mis pakub ülevaadet Bethesda kauaoodatud ulmerollimängust “Starfield”.

Lubatakse mitmeid üllatusi ja näidatakse uusi mänge Xboxi mängustuudiotelt ja partneritelt üle kogu maailma. Sel päeval saab lõpuks näha mänge, mis tulemas Xboxile, arvutile ja Game Passi.

Starfieldi Direct viib vaatajad Bethesda mängustuudiosse, kus saab “Starfieldi” kohta teada palju palju uut, uusi mänguvideoid, intervjuusid arendajatega ja pilguheitu tagatoas toimuvasse.

Xboxi üritust saab näha YouTube’iTwitchi ja Facebooki vahendusel. Või tule vaata üritust koos Meile Meeldib Mängida meeskonnaga, rohkem infot selle kohta saab meie Discordi kanalilt discord.mkuubis.ee.

Nagu eelmisel aastal, toimub ka sel korral lisaüritus. Xbox Games Showcase Extended algab 13. juunil kell 20:00 Eesti aja järgi. Üritusel on põhjalikud intervjuud, mille fookuses on uudised Xbox Games Showcase’i uudistest ja partnerite mänguuuendustest.