Fable Legends mängu ei tule, Microsoft sulgeb Lionhead ja Press Play mängustuudiod

1
159

Kui nädalavahetusel veel saadeti Fable Legends kasutajatele laiali kirju, et tule mängu mängima, sest meil on mitmeid uusi uuendusi, siis esmaspäeval tuli Microsoft lagedale pressiteatega, et Fable Legends arendus on peatatud.

Fable seeria fännid on uudisest täielikus shokis, ning ilmselt tuli see uudis üllatusena ka Lionhead mängustuudiole endale. Fable Legends oli Xbox One ja Windows 10 eksklusiivmäng, mille tulekut korduvalt edasi lükati. Eelmise aasta lõpus siiski kinnitati, et mäng ilmub kindlasti 2016 aastal. Nüüd aga teatas Microsoft, et Fable Legends mängu arendus on peatatud ja fännidel ei tasu mängu enam oodata. Lisaks sellele teatas Microsoft, et mängu arendusega seotud Lionhead Studios läheb üldse sulgemisele.

Sulgemisele läheb ka Max: The Curse of Brotherhood ja Kalimba mängude arendamisega tegelenud Taani stuudio Press Play, kes tegeles Hunger Games stiilis mängu Project Knoxville arendamisega.

Project Knoxville

Microsoft Studios Europe tegevjuht Hanno Lemke selgitas, et tegemist on vajalike muudatustega, et Microsoft saaks oma investeeringute ja arengutega keskenduda nendele mängudele, mis fännide jaoks põnevamad on ja mida nad rohkem mängida tahavad.

Kuigi Xbox One müük on olnud edukam kui võrrelda samal ajaperioodil toimunud Xbox 360 müügiga, ei paista Microsoft müüginumbritega rahul olevat. Viimase aasta jooksul on toimunud mitmeid sihituid tõmblemisi ja paistab, et Microsoft on otsustanud oma finantsseisu üle vaadata, ning teha vajalikud muudatused. Üheks selliseks muudatuseks ongi siis Lionhead ja Press Play stuudiote sulgemine.

Comments are closed.