Mass Effect: Andromeda jookseb PS4 Pro konsoolil ainult 30 kaadrit sekundis

0
100

BioWare demonstreeris eelmisel nädalal Mass Effect: Andromeda mängu PlayStation 4 Pro konsoolil. Video näitas esmakordselt ka meessoost Ryderit, kus ta uurib müstilistest tulnukrassist maha jäänud saladusi.

Mäng näeb kahtlemata hea välja nii 1080p resolutsiooniga kui ka 4K ja HDR teleritel, kuid paljudel kasutajatel on tekkinud küsimus, kas tänu paremale riistvarale suudab mäng pakkuda ka kõrgemat kaadrisagedust?

Kuigi PlayStation 4 Pro on suuteline pakkuma kõrgemat kaadrisagedust kui praegune PlayStation 4, kinnitas Fabrice Condominas Gamespot’ile, et Mass Effect: Andromeda jookseb nii PS4 kui PS4 Pro konsoolil siiski ainult 30 kaadrit sekundis.

Lisaks selgus eelmisel nädalal, et Rydereid on mängus lausa kolm. Naissoost ja meessoost Ryderid on õde ja vend, ning mõlemad eksisteerivad mängus samaaegselt. Kui sa valid naissoost Ryderi, siis sinu vend on parajasti kusagil mujal universumis, ja vastupidi. Ning paar E3 tagasi nähtud tegelane on omakorda mõlema Ryderi isa. Nii et kokku on mängus lausa kolm Ryderit, kinnitas Mac Walters.

BioWare juht Aaryn Flynn kinnitas, et 7 novembril saab Mass Effect: Andromeda kohta rohkem infot. Mass Effect: Andromeda peaks esialgsete plaanide kohaselt valmis saama 2017 aasta alguses.