Mobalytics võitis TechCrunch Disrupti

0
167

TechCrunch Disrupt on selleks korraks lõppenud ja võitja parima uue startupi kategoorias on pälvitud igavese kuulsusega ja kopsaka 50 000 dollarise tsekiga.

Miks aga mängudele suunatud ajaveeb nagu seda on mkuubis kirjutab tehnoloogia üritusest nagu TC Disrupt?
Aga ei millegi muu kui selle pärast, et seekordse Disrupti võitjaks osutus startup nimega Mobalytics.

Mobalytics on oma iseloomult virtuaalne treener kes analüüsib sinu mänguoskust ja murekohti ning sellest sõltuvalt ütleb sulle mida sa paremini peaksid tegema.

Programm suudab väljastada mängurile ka reaalajas statistikat vastaste kohta ja pakkuda ka teavet sinu enda mängustiili osas, et mida peaksid nende vastaste vastu tegema või mida oma karakterile mängus osta, et olla parem vastastiimist.

Programm töötab hetkel vaid League of Legends mängus ja ootab oma beta testereid lehel http://mobalyticshq.com/?kid=BFX1H

Tulevikus plaanib firma tuua juurde ka Overwatchi, Dota2, CS:GO ja paljude teiste mängude toe. Kindlasti tasub ära märkida selle, et programm on valminud koostöös professionaalsete mängurite ja treeneritega – seega võib usaldada seda mida programm räägib.

Kuna tegu on freemium mudeliga, siis neil kes tahavad oma mängutulemusi enamgi veel tõsta on võimalik programmis sees palgata endale ka päris treener.

TechCrunchi väitel on eSport väga tõusev trend maailmas ja seeläbi on Mobalytics vägagi suure perspektiiviga firma sellel turul.