Salapärane Nintendo NX

0
132

NX on Nintendo uus peatselt ilmuv salapärane konsool, mille kohta täna endiselt peale kuulujuttude midagi kindlat teada pole.

Eelmisel aastal liikusid jutud, et Nintendo tutvustab oma uut konsooli CES 2016’l. Seda aga kahjuks siiski ei juhtunud, ning nüüd on kõigi silmad pööratud E3 2016 poole. Siinkohal on ilmselt õige aeg meelde tuletada, et Nintendo ei osale enam E3’l. Küll aga võib üsna pea siiski Nintendo uue konsooli kohta rohkem infot saada, vähemalt Tatsumi Kimishima andis mõni aeg tagasi seda selgelt mõista.

Lisaks lubab Kimishima, et Nintendo uus konsool üllatab meid kõiki ja see muudab taaskord mängumaailma, nagu seda tegi kunagi Nintendo Wii.

Mida siis oodata arvata Nintendo NX’st? Üks on kindel, kettaseadet see konsool ei sisalda, seda kinnitab ka patendiametis registreeritud patent uuele konsoolile. Teada on ka see, et Nintendo NX idee sündis juba 2007’ndal aastal, ning sellest ajast alates on Kimishima üritanud oma ideed teistele Nintendo töötajatele tutvustada. Seal hulgas ka tollasele Nintendo presidendile Iwata’le, kes kahtles, et Kimishima idee reaalne on. Seetõttu Nintendo NX’i endale ette kujutades on ilmselt mõttekas unustada ära kõik olemas olevad töötavad mudelid ja mõelda millelegi täiesti uuele, mis tundub ebareaalne et see end turul müüks. Vähemalt ajavahemikul 2007-2012.

Mida aga arvab Forte Nintendo uuest NX konsoolist, saab lugeda siit.