Sony loobub PlayStation TV’st, kuid PS4 kasutajad saavad võimaluse mängida PS4 mänge arvutil

0
208

Sony kinnitas, et PlayStation TV’d Euroopas ja Ühendriikides edaspidi enam ei müüda. Sony mikrokonsool tuli müügile 2014 aasta lõpus, kuid juba 2015 lõpus otsustas Sony Euroopasse ja Ameerikasse PlayStation TV’d enam mitte toota.

Kuigi Sony teatas, et senised PlayStation TV omanikud pääsevad endiselt PS Store’le ligi ja PlayStation TV’ga seotud informatsiooni uuendatakse ka edaspidi, siis on ainult aja küsimus mil Sony PlayStation TV’ga kõik otsad kokku tõmbab. Juba täna võib julgelt õelda, PlayStation TV on surnud.

Hea uudisena aga teatas Sony, et uus süsteemiuuendus 3.50, koodnimega Musashi, lisab võimaluse mängida PS4 mänge ka oma arvuti (Remote Play, PC/Mac) kaudu. Sarnane teenus lisandus Xbox One konsoolidele eelmise aasta suvel, nüüd siis saavad ka PlayStation 4 kasutajad peatselt sarnast teenust kasutama hakata.

Sony on võtnud omale eesmärgiks luua senisest kasutajasõbralikum süsteem ja on viimase aasta jooksul toonud kasutajateni mitmeid positiivseid uuendusi. Ning ka uus süsteemiuuendus 3.50 toob kasutajateni mitmeid uusi uuendusi mida kasutajad küsinud on.

  • Teavitused selle kohta kui sõber online ilmub.
    Uus uuendus lisab võimaluse saada infot selle kohta millal mõni su sõpradest online ilmub.
  • Näita mind Offline‘s
    Juhul kui sa soovid vahel segamatult midagi mängida või vaadata, siis tänu uuele uuendusele saab end teiste kasutajate jaoks märkida nagu sa oleksid offline.
  • Kasutajate korraldatud mänguõhtud
    Nüüd on võimalus organiseerida oma mänguõhtuid koos sõpradega. Lisades tulevased mänguplaanid oma sõpradega ajakavva annab võimaluse su sõpradel end plaanitud üritusele registreerida. Ning kui üritus algab, lisatakse kõik registreeritud kasutajad sinu party‘ga, ja mängimine võib alata.
  • Remote Play (PC/Mac)
    Uus süsteemiuuendus annab PlayStation 4 kasutajatele edaspidi võimaluse oma mängu mängimist jätkata oma PC või Mac’i kasutades. Antud funktsiooni kahjuks beetas hetkel veel kasutada ei saa.
  • Dailymotion
    Veel üks koht kus saad oma PlayStation 4 mänge streamida.