Ubisoft karmistas reegleid petturitega võitlemisel

0
103

Nagu multiplayer mängudes ikka, leidub ebaausaid mängijaid ka Rainbow Six Siege mängus. Kahjuks tänu droonidele, kaameratele ja muudele seadmetele on selles mängus kasutajatel endil raske pettureid ausate mängijate hulgast märgata ja nendest märku anda. Kui sind just tõepoolest ei tulistata parajasti läbi kiviseina millest läbi tulistada ei saa.

Kuna igasugused aimbotterid, wallhackerid ja muu saast on aga Rainbow Six Siege mängus üha julgemaks läinud ja üha rohkem jääb neile ka kasutajatele juba silma, siis on Ubisoft uue 1.3 uuendusega võtnud tarvitusele mõned abinõud petturite tõkestamiseks. Lisaks rakendati nüüd ka null tolerantsi petturite suhtes. Kui varem sai avastatud pettur  kolme päevase mängukeelu, siis nüüd saavad petturid kohe esimesel korral vahele jäädes täieliku alalise banni.

“All cheaters detected by the system will be banned permanently. No more three day ban for first offense.”

Loodetavasti aitab uuendatud süsteem Ubisoftil pettureid kergemini avastada ning täieliku mängukeelu kartuses ehk tõmbavad petturid ka ise veidi tagasi. Ehk saab mängu sellest saastast puhtamaks lõpuks. Ubisoft kinnitab, et nad teevad endast kõik oleneva, et petturitest mängus lahti saada.

Ilmselt saame varsti näha foorumites petturite kisa kes end bannituna avastavad ja teevad üllatunud nägu kuuldes reeglist et kõik petturid saavad alalise mängukeelu.