Xbox one uuendus toob Avatar poe uuele põlvkonnale

0
133
Avatar pood

Me kõik mäletame kui “populaarseks” osutus hiljutine Xbox One uus kasutajaliides “New Xbox Experience” või lühidalt NXE. See eemaldas palju funktsioone mis olid eelmises kasutajaliideses olemas ning muutis op. süsteemi üleüldist väljanägmist ning kasutajamugavust. Saanud palju negatiivset tagasisidet pani Microsof rattad veerema ja esimene suur uuendus peale NXE tulekut toob teiste uute ja naasvate funktsioonide seas Xbox One konsoolile ka Avatar poe.

Kui siiani pidid Xbox One omanikud Avataride muutmiseks minema xbox.com lehele siis nüüd ei tule Avataride äpp mitte ainult Xbox One konsoolile vaid ilmub ka Windows 10 poodi nii PC kui mobiilsetel seadmetel.

Lisaks Avatar poele toob uuendus kaasa ka muutusi sotsiaalses pooles. Nüüdsest saab näha kes teie sõradega party kaudud suhtluses on, vaadata oma sõprade Twitch ülekandeid otse valitud mängu keskusest (Game Hub) ja võrrelda oma progressi Gamerscore edetabelis. Kellel aga pole piisavalt inimesi sõbralistis saavad kasutada uut sõprade soovituse sektsiooni kus on näha isiku Gamertag, pärsinimi (kui on avalik) ja põhjus miks antud isikut sulle soovitatakse.

Uuendus annab ka võimaluse oma avalehe pin-e muuta ja käivitada ilma aktiivse netiühenduseta ning toob lõpuks ometi kaasa võimaluse oma ready-to-install nimekirjast peita soovimatud tiitlid (nagu näiteks mängude demod, beta versioonid jne…) ja jätta alles vaid need nimed mida vaadates ka mingi emotsioon tekib, näiteks muie või naeratus. Või siis mitte. Igal juhul on tegu positiivse fuktsiooniga.

Xbox preview programmiga liitunud peaksid süsteemiuuenduse kätte saama suhteliselt varsti ning kõik teised lähima paari kuu jooksul. Kogu ülevaate saabuvast uuendusest saab SIIT

Allikas: Xbox.com