Crash Bandicoot N. Sane Trilogy on tulemas ka Xbox One konsoolile

0
274

Viimaste nädalate jooksul on välja lekkinud infot, et Crash Bandicoot N. Sane Trilogy leiab oma tee siiski ka Xbox One konsoolile.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy müük PS4 konsoolil on olnud suurepärane. Suurbritannia müügitabelites hoiab Crash Bandicoot endiselt esikohta ja oli 2017 aasta enim müüdud eksklusiivmäng PS4 konsoolil. Nüüd viitavad mitmed allikad sellele, et Crash leiab tee ka Xbox One konsoolile ja teistele platvormidele.

vahepeal on ka PlayStation teinud Twitteris ja mujal väikseid parandusi, varasema eksklusiivi asemel on Crash Bandicoot N. Sane Trilogy juures nüüd märgitud “esimesena PlayStation 4’l” (“PlayStation 4 first”).

Nädala alguses laadis Vicarious Visions UI töötaja Kara Zisa oma lehele üles Crash Bandicoot N. Sane Trilogy video, mis sisaldas PlayStationi nuppude asemel Xbox puldi nuppe. Algne video on tänaseks küll eemaldatud aga video koopia mille kasutajad jõudsid alla laadida saab näha näiteks siit:

Lisaks sellele on varasemalt jõudnud ka paar videomängude müügiga tegelevat poodi oma lehele mainida Xbox One versiooni, mis praeguseks hetkeks on samuti eemaldatud.

Activision ei ole veel ametlikult kinnitanud, et Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tuleb ka teistele platvormidele. Kuid tänu lekkinud infole võib tänaseks juba üsna kindel olla, et Crash Bandicoot leiab oma tee varsti ka teistele platvormidele.