Gearbox Publishing lubab, et We Happy Few saab valmis järgmise aasta aprilliks

0
106

Mäletate veel sellist mängu nagu We Happy Few? Mäng millest eelmisel aastal peale E3 Microsofti pressikonverentsi räägiti suure vaimustusega.

Tegemist pidi olema Xbox One ajalise eksklusiiviga ning see püüdis paljude mängurite pilke tänu intrigeerivale mängumaailmale ja -loole. Kuid peale Steami Early Access ja Xbox One Preview mängude alla jõudmist, kadus see mäng kiirelt unustusehõlma.

Seda kuni eilseni, mil Gearbox Publishing teatas, et We Happy Few jõuab poelettidele 13ndal aprillil 2018, PC, PS4 ja Xbox One platvormidele. Mäng saab omale ka “Collector’s Set” komplekti, mis sisaldab mängumuusikat vinüülplaadil, kleepsude komplekti, posterid, Bobby maski, äratuskella, lambi ja käsiraamatu. Komplekt ei sisalda mängu ja hakkab maksma €149.99. Mäng ise hakkab maksma €69.99.

Steami Early Access ja Xbox One Preview kasutajad saavad hetkel mängida pisikest osa mängust, kuid Compulsion Games kinnitab, et kui mäng järgmisel aastal välja tuleb, sisaldab see suuremat kampaaniat, kolme erinevat tegelaskuju kelle vahel valida ja üle 250 unikaalse situatsiooni. Mängijad kes omavad Early Access või Xbox preview versiooni mängust, saavad automaatselt ligipääsu mängu täisversioonile.