GTA Online uus häkk võimaldab varastada miljoneid teistelt mängijatelt

6
504

Kuigi igatsorti häkid ja petturid pole üldiselt mitte midagi uut GTA Onlines, siis uus trikk võimaldab varastada mängus miljoneid pahaaimamatutelt mängijatelt. Paljud pikaajalised GTA Online fännid on foorumites lubanud mängu mitte enam mängida kuniks see probleem ära parandatakse.

Lisaks võimalusele varastada miljoneid teistelt mängijatelt, lubab see häkk anda teistele mängijatele ebaausalt RP’d. Reputatsioon ehk RP on GTA Online punktisüsteem mida kasutatakse sinu online tegelase leveldamiseks. See aga tähendab, et Rockstar võib mängust eemaldada ka täiesti süütud mängijad kellele häkkerid on meelega RP’d lisanud.

Kui varem GTA Online häkkerid lihtsalt viskasid teistele mängijatele raha, haruldasi sõidukeid ja muid esemeid, siis tänu uuele kolmanda osapoole tarkvarale, mida tuntakse “mod menus” nime all, on petmine saavutanud täiesti uue taseme.

Rockstar kinnitab, et nad on probleemist teadlikud ja tegelevad aktiivselt mängu parandamisega. Loodetavasti suudab Rockstar peatselt vea parandada. Seniks aga soovitatakse PC, Xbox 360 ja PS3 mängijatel GTA Online avalike mängusessioonidega mitte liituda.

6 KOMMENTAARID

Comments are closed.