Mine võta omale TASUTA The Grand Theft Auto V: Premium Edition ja murra Franklini majja sisse

0
208
GTA V

Kui sa oled üks neist paljudest kellel ei õnnestunud eilsete serveriprobleemide tõttu Epic Gamesi poest tasuta The Grand Theft Auto V: Premium Editioni ära võtta, siis on meil sulle rõõmsaid uudiseid. Epic Games teatas täna, et pärast süsteemide uuendamist said probleemid lahenduse ja kinnitas, et enamus kasutajad peaksid nüüd poele jälle ligi pääsema ja GTA V probleemideta alla laadida saama.

Kui sa aga ei tea üldse millest jutt, siis Epic Games poest on kuni järgmise nädala neljapäevani võimalik omale TASUTA saada Grand Theft Auto V: Premium Edition. Kuid eile esinenud probleemide tõttu (ilmselt kõik tormasid omale TASUTA mängu võtma) ei õnnestunud paljudel kasutajatel Epic Games poele üldse ligi saada ning probleeme esines ka neil kes soovisid samal ajal mõnda teist Epic Gamesi poest ostetud mängu mängida. Nüüd on aga probleemid selja taga ja kõik need kes eile mängu ei saanud, saavad selle nüüd ilusasti kätte.

Kui mäng lõpuks käes, siis mine piilu GTA Online’i, sest mängu sisse logides saad omale mängus miljon dollarit. Kord GTA Online’s olles, mine murra Franklini majja sisse. Õpetuse kuidas seda teha, leiad alljärgnevast videost.

Clipping Into Franklin’s House in Online! from r/gtaonline