Eepilised jõulupakkumised Epic Gamesi poes on tagasi

0
47
Epic kink

Epic Games, populaarne videomängude platvorm, on tuntud oma heldete kingituste poolest. Ka sel aastal rõõmustab Epic Games mängijaid jõuluperioodil rikkaliku mängude valikuga, mille kõik saavad tasuta omandada.

Hetkel on kuni 20. detsembrini saadaval Destiny 2: Legacy Collection, seejärel asendatakse see millegi uue ja huvitavaga, mille kasutajad omale tasuta saavad.

Varasematel aastatel on Epic Games jõulude ajal jaganud mitmeid populaarseid mänge, näiteks “Star Wars Battlefront 2”, “Control”, “Stardew Valley”, “Celeste” ja paljud teised mängud. Seega on oodata, et ka sel aastal leiab mänguhuviline Epic Gamesi jõulukingitustest oma maitsele vastavaid mänge.

See on suurepärane võimalus täiendada oma mängukollektsiooni ilma raha kulutamata. Samuti on see võimalus avastada uusi ja põnevaid mänge, mida pole varem proovinud.

Tule liitu Meile Meeldib Mängida discordi kanaliga, et huvitavatel pakkumistel silma peal hoida. Lisaks muudele pakkumistele leiab meie discordi kanalilt ka teisi tasuta mängupakkumisi, mis on saadaval ainult Meile Meeldib Mängida discordi kasutajatele ja mida mitte kusagilt mujalt ei leia. Lisaks on see hea koht oma mängude müümiseks.

Head kingituste nautimist!