Kas Middle-earth: Shadow of War hakkab olema alati-online mäng?

0
85

Middle-earth: The Shadow of War saab omale mikrotehingud loot kastide kujul ning loomulikult ei võtnud mängijad seda uudist rõõmsate nägudega vastu.

Loot kaste saab lahti lukustada kasutades mängus teenitud kulda või soovi korral võid sa kulda ka oma päris raha eest osta. Kulda saab kasutada ka Orc järgjate lahti lukustamiseks, kuid selle jaoks pead sa olema onlines.

Monolith on tänaseks kinnitanud, et see vastab tõepoolest tõele, kui sa soovid kasutada oma mängus teenitud kulda, siis selleks on sul vaja interneti ühendust. Juhul kui sa mingil põhjusel online minna ei saa, siis ei ole selle teenitud kullaga midagi peale hakata.

Samas kinnitas Monolith, et ülejäänud osa mängust on siiski offlines mängitav, “Vähemalt praegusel hetkel saab ka offlines mängida ja mitte miski, välja arvatud online osa, ei nõua sult onlines olemist.”

Loomulikult aga ei ole “vähemalt praegusel hetkel” osa mängijates mingit usaldust äratanud. Vastupidi see on omakorda mängijates tekitanud küsimusi, et kas see tähendab seda, et tulevikus plaanitakse seda muuta ja mäng vajab alati onlines olemist.

Alati-online nõue aitab võidelda häkkerite vastu, kes muudaksid mängus olevat rahasüsteemi ja loot kaste. Ning kuna need on seotud mikrotehingutega, siis on täiesti loomulik kui Monolith läheb alati-online teed, vastupidine liigutus oleks lihtsalt veider.

Middle-earth: Shadow of War ilmub 10’ndal oktoobril PC, PS4 ja Xbox One platvormidele.