Star Wars Jedi: Fallen Order on üksikmängu loole keskendunud mäng

0
102

Vahel oskab EA ka häid uudiseid jagada. EA kinnitas, et Star Wars: Jedi Fallen Order hakkab olema puhas üksikmängu loole keskendunud mäng ilma mitmikmängu ja mikrotehinguteta.

Star Wars Celebration ürituse ajal teatas Respawn Entertainment juht Vince Zampella, et Star Wars: Jedi Fallen Order on puhas üksikmängu looga mäng, millel ei ole mitmikmängu ja mikrotehinguid. Zampella teade võeti publiku poolt plaksutuste saatel rõõmsalt vastu. Peale Zampella teadet kinnitas ka EA Twitteri vahendusel, et ei mingeid mikromakseid ega loot kaste ning nad ei lisa neid ka hiljem.

Kuigi tegemist on teretulnud uudisega, suhtuvad paljud Twitteri kasutajad teatesse umbusaldusega ning seda põhjusega. EA on korduvalt väitnud, et tuginedes oma usaldusväärsetele uuringutele ei soovi mängijad enam tänapäeval üksikmängu loole keskendunud mänge. Mõni aeg tagasi teatas EA ka ühe teise üksikmängule keskendunud Star Wars mängu arendamisega tegelenud Visceral Games stuudio sulgemisest ning andis mängu teistele EA stuudiotele täielikuks ümbertegemiseks. Kõigele lisaks on EA olnud alati esimeste hulgas kes on mänguturul tutvustanud uusi klientide maksustamise ärimudeleid, sealhulgas ka hetkel laialdaselt kasutusel olevaid mikrotehinguid. Senise EA ajaloo käigus on suutnud EA alati ühest ärimudelist loobudes tulla lagedale uue (tihti veel rohkem kasutajavaenulikuma) ärimudeliga. Seetõttu on Twitteri kasutajate umbusk EA vastu täielikult õigustatud, “millega nad sel korral lagedale tulevad?”

Veel näiteid Twitteri kasutajate vastustest EA teatele leiab järgmiselt lehelt.

1
2