Kust saab tellida SNES Classic Mini?

0
803

Nintendo tõi septembri lõpus müügile Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic Mini konsooli. Kuid loomulikult oli nõudlus retro konsooli järele nii suur, et mitte kõik soovijad pole omale seda veel hankida jõudnud. Alljärgnevalt viskame pilgu peale kust seda siis ikkagi osta saab ja mis hinnaga.

Üks odavamaid variante hetkel on teha tellimus Euronicsi online poes, kus SNES Classic Mini hinnaks on €99.99. Arvestada tuleb sellega, et kogused on piiratud ja kui soovid nimetatud konsooli veel sel aastal, siis tasub tellimuse tegemisega kiirustada.

Soovi korral saab omale SNES Classic Mini tellida ka Amazoni online poest. Amazoni puhul on eeliseks see, et koguseid on piisavalt ja kauba peaks kätte saama 4 kuni 10 tööpäeva jooksul. Samas on aga hind pea kaks korda kõrgem. Nimelt maksab SNES Classic Mini Amazoni online poes £146.77 (€165) + lisandub Eesti puhul sellele hinnale veel postitasu juurde.

Piiluda võib ka populaarsesse ebay keskkonda kus “osta kohe” hinnad algavad 100’st eurost, millele lisanduvad postikulud. Antud keskkonna puhul tasub hoolikalt tutvuda toote juurde lisatud infoga ja veenduda et tegemist on ikka just sellise tootega nagu soovite. Olete kindlasti kuulnud neist juhtumitest kus kalli hinna eest on omale konsooli asemel hoopis karp või pilt ostetud või saadud odav koopia. Sama reegel kehtib ka teiste osta ja müü kuulutusi vahendavate keskkondade kohta.