Nintendo tutvustas uusi Switchile ilmuvaid indie-mänge

0
111

Nintendo avalikustas portsu Nindiesid (nimetus, mille Nintendo andis indie-mängudele, mis Nintendo konsoolidel ilmuvad) oma livestriimis ja andis teada ka aja, millal neid mänge Switchile oodata on. Nende hulgast leiab sellised märkimisväärsed mängud nagu Super Meat Boy Forever ja No More Heroes: Travis Strikes Again ning mitmeid teisi indie-mänge.

Näiteks 21. septembril jõuab Switchile SteamWorld Dig 2, mis hakkab maksma €19.99 / $19.99 / £14.99. 2018. aastal aga lubatakse episoodilist seiklusmängu Kentucky Route Zero ning Switchile saavad olema kõik episoodid korraga saadaval.

Shovel Knighti fänne rõõmustatakse uue mänguga alapealkirjaga King of Cards, mis tuleb samuti välja järgmisel aastal ning on eellooks algupärasele Shovel Knightile.

Lisaks jõuab Switchile veel Frozenbyte’i loodud Nine Parchments, isomeetrilise vaatega seiklus väikesest elevandist nimega Yono mängus Yono and the Celestial Elephants, küljeltvaates seiklus-rollimäng Dragon: Marked For Death (selle tegijate seas on ka mitmeid Megaman Zero sarjaga seotud nimesid) ja mitmeid teisi mänge.

Aasta 2017 on olnud Nintendo Switchi omanikele hea aasta, mis on toonud ja on ka aasta lõpus toomas mitmeid huvitavaid mänge. Loodetavasti jätkab Nintendo samal kursil ka järgmisel aastal.