PlayerUnknown’s Battlegrounds Twitch’i kaste müüakse Steamis 50 dollari eest

0
228

Eelmisel kuul jagati Twitch Prime kasutajatele PlayerUnknown’s Battlegrounds varustuse komplekte mis sisaldasid nelja riietuseset (püksid, särk, saapad ja kaelusmüts), kõik need asjad maksavad eraldi ostes kokku alla $10.

Steam Marketplace‘s aga müüakse neid PlayerUnknown’s Battlegrounds Twitchi kaste 50 dollariga. “Miks ma peaksin tahtma selle komplekti eest maksta 5 korda kõrgemat hinda?” – See on ilmselt küsimus mida Steam Marketplace kasutajad vist pole endalt mitte kunagi küsinud, sest ostjaid neile kastidele paistab olevat küllaga. Kui peaksid olema ühe sellise kasti omanik ja soovid kiirelt oma kasti maha müüa, siis olemasolevate ostusoovide hulgast leiab hetkel $46 pakkumisi.

Kui sul aga on veidi aega ja soovid oma kasti kallimalt müüa, siis näiteks eile, 10ndal juulil müüdi PlayerUnknown’s Battlegrounds Twitch Prime komplekti lausa $75.44 eest.

PlayerUnknown’s Battlegrounds kõige kallimaks asjaks on hetkel Steam Marketplaces komplekt, mida anti neile kasutajatele kes osalesid suletud Alpha testis, seda müüakse 900 dollari ringis.