Star Wars Battlefront 2 kogu sisu lahti lukustamiseks läheb umbes 4528 mängutundi või €2100

0
237

Viimastel päevadel on Electronic Arts ja DICE korralikult nahutada saanud nii kasutajate kui meedia käest. Põhjuseks ikka klientide negatiivne reaktsioon sellepeale kui selgus, et mõne Star Wars põhikangelase lahti lukustamiseks läheb umbes 40 tundi mänguaega. Rääkimata siis kõikide olemasolevate tegelaste ja kaartide lahti lukustamisest.

Peale negatiivset tagasisidet, EA vastus antud teemale teenis Redditi ajaloos enim miinuspunkte, otsustati tegelaste lahti lukustamiseks vajaminevat rahahulka vähendada kuni 75%. Samal ajal muudeti aga taustal ära ka väljakutsete eest teenitava raha hulka.

Star Wars Gaming võttis kätte ja arvutas kokku kui palju raha või aega läheks kogu Star Wars Battlefront 2 hetkel olemasoleva sisu lahti lukustamiseks. Tulemuseks saadi €2100 või 4528 mänguaega. Kui mängida iga päev keskmiselt 2 tundi, siis võtaks kogu olemasoleva sisu lahti lukustamine rohkem kui 6 aastat.

Loomulikult ei ole tegemist 100% täpse numbriga, selle kokku arvutamisel on arvestatud võimalikult parima stsenaariumiga, mistõttu tegelikkuses võib kõigi 324 kaardi lahti lukustamine ja täielik uuendamine aega võtta veelgi rohkem. Kogu selle protsessi käigus on mängijal vaja avada umbes 3111 loot-kasti, mida saab näiteks soovi korral ka kristallide eest osta. Selleks on vaja 248 880 kristalli mida saab osta 2100 euro eest.

Samas, kui välja jätta need mängijad kes soovivad kõike 100% teha/saada, siis suuremal osal meist ilmselt pole kunagi kogu seda kraami üldse vajagi. Näiteks üksikmängu osa nautimiseks pole seda kõike üldse vaja ning ka mitmikmängu saab mingil määral nautida ka ilma selleta. Kuid hoolimata sellest on eelpool välja toodud numbrid märkimisväärsed ning isegi kui sind huvitavad ainult mõned kaardid võtab ka nende lahti lukustamine ja uuendamine päris korralikult aega, eriti kui arvestada seda et loot-kastidest saadav kraam on juhuslik.

Star Wars Battlefront II tuleb ametlikult müügile homme, 17’ndal novembril.

ALLIKASStar Wars Gaming