Teisipäeval ilmub esimene ametlik Minecrafti ajakiri

15
348

Mojang sõlmis partnerluslepingu Suurbritannia kirjastusega Egmont Publishing, et tuua turule esimene ametlik Minecrafti ajakiri, mis hakkab ilmuma iga kuu.

Ajakirja esimene number sisaldab 60 lehekülge, ilmub teisipäeval ja hakkab Suurbritannias maksma £4.99. Ajakirjast leiab 14 lehekülge vihjeid ja näpunäiteid selle kohta kuidas paremini ehitada, uuritakse mis toimub Mojang’i ruumides Stockhomis ja mitmete eksklusiivsete ehitiste kohta leiab detailseid samm-sammult juhendeid.

Lisaks jagavad ajakirjas oma näpunäiteid ka Sparks, Beat, Scout ja Monty ning loomulikult ei puudu ka ametlik koomiks, mis on loodud koostöös Mojang’iga.

Egmont’il on olemas pikaajaline koostöö kogemus Mojangiga, avaldades koos mitmeid raamatuid mida on Suurbritannias müüdud üle 9 miljoni koopia.

Mojang kaubamärgi direktor Lydia Winters ütles, et ta on rõõmus nähes ajakirja turule tulekut, “See on paljude kuude raske töö tulemus, koostades võimalikult parimat ajakirja Minecrafti kogukonna jaoks.”

UUENDATUD (07.08.2017)
Egmont Estonia kinnitab, et 30. augustil ilmub Minecrafti esimesest ajakirjast ka eestikeelne versioon. Plaanis on ka järgmine väljaanne mis ilmub oktoobris.

15 KOMMENTAARID

    • Lihtsalt Eli hetkel veel midagi kindlat ei oska öelda. Ei ole veel Apollost vastust saanud, et kas neil on plaanis seda müüki võtta. Aga ilmselt võib seda siiski mingil hetkel Apollost või mõnest teisest inglise keelseid ajakirju müüvast poest/ajaleheputkast peatselt siiski osta, nagu mitmeid teisi välismaiseid ajakirju.

      Vajadusel saab muidugi ka läbi kolmandate osapoolte (tuttavad, ParcelMotel, jt.) tellida. Kui huvi suurem ja mingil põhjusel ajakiri siiski Eestis müüki ei tule, siis on võimalik ka Mkuubi kaudu ajakirja Eestisse vahendada. Tõsi hind on sellisel juhul ilmselt mõne euro võrra kõrgem.

  1. Saime uut infot, et päris lootusetu olukord siiski ei ole. Egmont Estonia annab välja Minecrafti esimese ajakirja eestikeelse versiooni, mis ilmub 30. augustil. Samuti on neil plaanis ka järgmine väljaanne oktoobris.

Comments are closed.