Uus Need for Speed tulekul

0
212

Ghost Games kinnitas, et sel aastal on tõepoolest tulekul uus Need for Speed mäng.

Erinevalt viimasest, 2015 aastal ilmunud Need for Speedist, pakub uus mäng offline üksikmängu moodi.

“Uues Need for Speed mängus on sul võimalik mängida üksikmängu täielikult offlines olles. Enne kui te küsite, ja me teame et küsite, siis jah see tähendab seda et saate oma mängu suvalisel ajahetkel pausile panna,” kinnitas Ghost Games.

Mida uuelt mängult oodata, mis suunas mänguga liigutakse, selle kohta ei ole Ghost Games veel täpsemat infot jaganud. Küll aga anti paar vihjet mängu kohta.

“Kohandamised, me armastame seda, teie armastate, kõik armastavad. Võite kindel olla, et uues Need for Speed mängus on olemas võimalused oma sõidukeid muuta. See ei kao kuhugi ja mängib tugevamat rolli kui ei kunagi varem.”

“Räägime politseist. Mitte miski ei paku suuremat rahuldust kui sattuda tagaajamisse ja tunda seda kuumust oma sabas kui sa läbi linna kihutad. Võmmid taga ajamas, kihutajad eespool ja siis ilmub eikusagilt järsku välja BAM! Nad toovad Ninasarviku välja.”

“Ei ole vahet kas sa tahad oma värskelt tuunitud autot testida või plaanid kanjonis toimuvast võistlusest osa võtta, sa tahad maailma mis ei oleks mitte ainult ilus vaid et see pakuks sulle ka ruumi teha seda mida soovid.”

Need for Speedi kohta saab rohkem infot järgmisel kuul.