Uued mängud tulekul: Kingdom Hearts 4, Max Payne 1 ja 2 uusversioonid ning uus Need for Speed ja Subnautica

0
46
Kingdom Hearts 4

Lisaks uuele “Tomb Raideri” mängule, “Return To Monkey Island’ile” ja “Rainbow Six’i” mobiiliversioonile, kuulutati eelmisel nädalal välja veel teisigi mänge, mida fännid saavad nüüd ootama hakata.

“Kingfom Hearts’i” 20. aastapäeva pidustuste raames teatas Square Enix, et “Kingdom Hearts 4” on tulekul. Alljärgnevas videos saab näha “Kingdom Hearts 4” 4:09 juures.

Uuest mängust “Subnautica” universumis teatas ka Unknown Worlds, kes otsib oma meeskonda jutustavat disainerit, kelle tööks oleks “kujundada järgmine mäng Subnautica universumis”. Kas tegemist on uue järjega, kõrvalosana või millegi muuga, see pole hetkel kahjuks selge.

https://twitter.com/UnknownWorlds/status/1512146852258459649

Vahepeal on aga Remedy saanud kokkuleppele Rockstariga, et tuua mängijateni “Max Payne 1 ja 2” uusversioon, mis ilmub arvutile ning PlayStation 5 ja Xbox Series X/S konsoolidele. Arenduskulud tasuvat Rockstar ning Remedy saab oma raha sealt pärast seda, kui Rockstar on oma arendus-, turundus- ja muud levitamis- ja avaldamiskulud tasa teeninud.

Tulekul on ka uus “Need for Speedi” mängi, mille arendajaks on Criterion. Algsete plaanide kohaselt pidi mäng juba tulema eelmisel aastal, kuid siis oli Criterion abiks “Battlefield 2042” arenduse juures. Värske info kohaselt peaks uus “Need for Speed” ilmuma käesoleva aasta novembris PlayStation 5 ja Xbox Series X/S konsoolidele.