“Return To Monkey Island” ilmub sel aastal

0
41

“Secret of Monkey Island” ja “Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge” saavad lõpuks ometi järje ja selle nimeks on ei miskit muud kui “Return to Monkey Island”.

Kuigi “Monkey Islandi” looja Ron Gilbert teatas uuest mängust 1. aprillil, ei ole tegemist siiski aprillinaljaga. Nimelt hoiatas Gilbert oma fänne juba 2013. aastal, et kui ta peaks kunagi tulevikus veel ühe “Monkey Islandi” mängu tegema, siis teatab ta sellest 1. aprillil. Sellest hoolimata tekitas tema 1. aprillil postitatud teade fännidest segadust, et kas tegemist on naljaga või on tõepoolest uus mäng tulekul.

Nüüd on segadus esimese aprilli postitusega lahenenud ja võib täie veendumusega kinnitada, jah, “Monkey Island” saab tõepoolest järje, mille nimeks on “Return to Monkey Island”.

Uut projekti veab Gilbert koos selle kaaslooja Dave Grossmaniga ning kaasatud on ka Dominic Armato, kes andis hääle Guybrush Threepwoodile.

“Return To Monkey Island” ilmub esialgsete plaanide kohaselt juba sel aastal, kuid täpset ilmumiskuupäeva pole siiski veel välja lubatud.