Xbox One konsoole on müüdud 26 miljonit?

0
204

Kuna Microsoft enam ei raporteeri kui palju konsoole nad müünud on, siis on üsna raske kindlaks määrata kui palju Xbox One konsoole täna kokku müüdud on. Kuid SuperData on selle raske töö siiski ette võtnud ja kogutud andmete põhjal pakuvad nad, et Microsoft on ilmselt kokku 26 miljonit Xbox One konsooli müünud.

Oktoobris teatas Microsoft oma kvartali raportis, et neil on 47 miljonit aktiivset Xbox Live kasutajat. See on rohkem kui eelmisel aastal samal ajaperioodil mil neil oli 39 miljonit aktiivset kasutajat iga kuu. Kuid eelmise kvartaliga võrreldes jälle vähem, mil neil oli 49 miljonit aktiivset kasutajat.

Samal ajal aga on Sony müünud üle 53 miljoni PlayStation 4 konsooli. Nimelt teatas Sony sel kuul, et nad on ülemaailma kokku müünud 53,4 miljonit konsooli. Kuu aega tagasi oli see number 50 miljonit, mis tähendab seda et Sony müüs detsembri jooksul 3,4 miljonit PS4 konsooli.

SuperData andmetel peaks see tähendama seda, et PS4 ja Xbox One on nüüdseks kokku müünud 81 miljonit konsooli.

Kahjuks niikaua kuni Microsoft täpsemaid müüginumbreid ei avalda ei jää üle muud kui oletada palju neid konsoole müüdud on.