Xbox One sai eile uuenduse mis lubab sul kasutada enda loodud profiili pilte, striimida koos sõbraga ja teisi uuendusi

0
144

Kui oled Xbox One kasutaja, siis ilmselt oled viimase paari kuu jooksul märganud, et mõni sõpradest on omale saanud profiilipildi mida olemasolevast valikust ei leia, või vähemalt oled kuulnud sellest uuendusest. Tänu värskele süsteemiuuendusele saavad alates eilsest seda nüüd kõik kasutajad teha.

Eilne süsteemiuuendus lubab kasutajatel üles laadida ja kasutada enda loodud profiili pilte, klubide profiili pilte ja taustapilte. Oma pilte saab üles laadida konsooli, Windows 10 või Xbox rakenduse kaudu telefonitel. Loomulikult tuleb silmas pidada, et pildid mida kasutad peavad vastama Xbox Live reeglitele.

Lisaks saab nüüd Mixer rakenduse kaudu koos kuni nelja sõbraga striimida.

Järgmine huvitav uuendus on see, et nüüd saad oma puldile mida ainult sina kasutad määrata konkreetseid seadeid. Saad oma puldi ära siduda konkreetse kasutajaga ja näiteks iga kord kui sa oma puldi tööle paned siis logitakse puldile määratud kasutaja sisse. Samuti jätab ta meelde sinu määratud nuppude asetuse.

Lisaks eespool mainitule on mitmeid teisigi uuendusi. Näiteks Killer Instinct puhul on nüüd Arena’l oluliselt lihtsam korraldada turniire, valides reeglid, aja ja muu sellise.