Microsoft ei plaani oma Battle Royale mängu teha

0
266

Tänu PlayerUnknown’s Battlegrounds ja Fortnite meeletule edule teatavad mängustuudiod üksteise võidu sellest, kuidas nad tegelevad uue Battle Royale mängu loomisega või Battle Royale mängumoodi lisamisega oma peatselt ilmuvasse mängu.

Mitmeid mängijaid, eriti neid keda Battle Royale mängumood kohe üldse ei huvita, hakkavad sellised iga nädal ilmuvad teated, uutest Battle Royale mängudest, vaikselt juba ära tüütama. Justkui oleksid kõik mängude arendajad kaotanud päevapealt igasuguse fantaasia ja kannatavad üliraske loomekriisi all.

Microsoft on olnud seni üks neist vähestest, kes veel ei ole oma Battle Royale mängu loomisest veel teavitanud. Mistõttu on viimastel nädalatel korduvalt Xboxi juhi Phil Spencer’i käest küsitud, et kas Microsoftil on samuti plaanis luua oma Battle Royale mäng. Phil Spencer vastas sellele küsimusel Twitteris, “Miljonid mängivad praegu Battle Royale mänge. Ma ei taha lihtsalt luua ühte sellist lisaks, sest teised teevad seda. Fortnite ja PUBG saadab tohutu edu ning uusi Battle Royale versioone luuakse kvaliteeti pakkuvate arendajate poolt küllaga, mida ma pigem toetaksin, kui me just ei leia midagi väga erilist meie jaoks, mis oleks teistsugune.”

See viitab sellele, et vähemalt esialgu ei ole Microsoftil plaanis oma Battle Royale mängu teha. Vähemalt seni kuniks nad ei leia midagi teistsugust, midagi erilist, mis sunniks neid ringi mõtlema.

Ka Rockstar Games ja 2K Games emaettevõtte, Take-Two preident Strauss Zelnick leiab, et teiste sabas sõrkimise asemel soovib ta näha kuidas Rockstar Games ja 2K Games tulevad uute ideede peale ja jätavad maha oma jälje.

Veebruaris ilmunud lekke kohaselt väidetakse küll, et aasta lõpus ilmuv Red Dead Redemption 2 sisaldab ka Battle Royale versiooni. Kahjuks pole teada, kas tegemist on tüüpilise Battle Royalega või on Rockstar tulnud millegi uue peale, loonud midagi uut, nagu Zelnick neilt ootab.

Ka Electronic Arts juht, Andrew Wilson ütles jaanuaris, “PUBG ja Fortnite on muutnud paljuski seda kuidas inimesed mõtlevad ja suhtuvad tulistamismängudesse. Kuid EA tahab teha siiski ise midagi uut, mitte aga lisada Battlefield mängudesse PUBG kloone.”