Battlefield V beeta algab homme – siit leiad info, mida sul vaja teada on

0
110

EA teatas Battlefield V edasi lükkamisest. Teise maailmasõja teemaline tulistamismäng pidi algselt müügile tulema 19. oktoobril, kuid seoses sellega, et DICE vajab mängu juures natuke lisaaega, lükati Battlefield V tulek edasi 20. novembrini. Kuid sellest pole midagi, sest kes see ikka tahaks katkist mängu mängida ning Battlefield V beeta algab juba homme.

Millal Battlefield V beeta algab ja lõpeb?

Juhul kui oled üks neist, kes on omale mängu eeltellinud või oled EA Accessi, Origin Accessi või Origin Access Premieri kasutaja, siis juba homme on sul võimalik proovida Battlefield V beetat. Ülejäänud kasutajad peavad avatud beetani ootama, mis algab 6. septembril hommikul ja kestab kuni 11. septembrini.

BATTLEFIELD V BEETA ALLAADIMINE
3. september, kell 12:00 (Eesti aja järgi)

BEETA EARLY ACCESS ALGAB
4. september, kell 12:00 (Eesti aja järgi)

AVATUD BEETA KÕIGILE
6. september, kell 12:00 (Eesti aja järgi)

BEETA LÕPEB
11. september, kell 18:00 (Eesti aja järgi)

Süsteeminõuded arvutile

Mis kaardid ja mängurežiimid mängitavad on?

Lahinguid saab pidama hakata lumistel Norra maastikel, mida sai proovida ka Alfa versioonis. Mängida saab Conguest ja kahepäevast (mängusisesed päevad, mitte reaalsed 24 tunnised päevad) Norra Grand Operation Fall mängurežiimi.

Grand Operation Fall’i esimesel päeval visatakse sind lahinguväljale ja sul tuleb võidelda lõhkeainetega varustatud kontrollpunktide pärast. Teisel, läbimurde päeval tuleb sul kas rünnata või kaitsta olulisi sektoreid.

Lisaks Norrale, saab lahinguid pidada ka Hollandis. Rotterdami linnatänavatel saab proovida Battlefieldi populaarset mängurežiimi: Conquest.

Sõidukid, kahurid ja muu

Battlefield V beeta pakub võimalust proovida viite Teise maailmasõja tanki ja seitset lennukit. Kui sellest peaks veel väheks jääma, siis on sul võimalik lennukeid ja tanke kahuritulega kostitada.

Lisaks sellele saab jaoülem, kes on kogunud piisavalt punkte, kutsuda abiväge, mille hulgast leiab ka brittide Churchill Crocodile’i ja sakslaste Sturmtiger’i.

Klassid ja rollid

Beetas on neli põhiklassi: Assault, Recon, Medic ja Support. Igal klassil on lisaks ka lahingurollid, mis on igal rollil unikaalsed. Beetas saab proovida ainult ühte rolli iga klassi kohta.

Relvad

Tides of War – Shock Troops Chapter

Tides of War, pakub sulle ja su kompanii sõduritele teekonda läbi Teise maailmasõja peatükkide, täis erinevaid sündmusi. Avatud beeta pakub mängijatele võimalust heita pilk peale sellele kuidas Tides of War töötab. Mängija saab osa võtta Shock Troops Chapter sündmusest ning kui oled väljakutsetega ühele poole saanud, siis antakse sulle unikaalne Tides of War Beta Dog Tag, kui otsustad hiljem Battlefield V omale soetada. Shock Troops Chapter on mängitav ainult avatud beeta ajal ja mängu lõplikus versioonis seda peatükki mängida ei saa.

ALLIKASBattlefield.com