Call of Duty: Black Ops 4 pakub ainult multiplayer osa

0
158

Paistab, et Treyarch ja Activision on otsustanud korrata täpselt sama viga mida EA koos DICE’ga mõned aastad tagasi Star Wars mänguga tegid. Nimelt kirjutab Polygon, et Call of Duty: Black Ops 4 tuleb seekord ilma üksikmängu kampaania osata.

Seni on Call of Duty mänguseeria alati tulnud koos üksikmängu ja multiplayer osaga. Nüüd aga paistab, et Treyarch on otsustanud üksikmängu osa minema visata ja keskenduda ainult multiplayer sisu loomisele. Allikate väitel sisaldab Black Ops4 ka Battle Royale mängumoodi.

Üksikmängu osast loobumise põhjuseks olevat suuresti see, et meeskond ei jõua sellega lihtsalt oktoobriks valmis. Täpselt sama juhtus ka DICE loodud Star Wars Battlefrontiga, kus samuti otsustati üksikmängu osast loobuda, sest selleks ei olnud piisavalt aega, kuna mäng pidi välja tulema samal ajal kui uus Star Warsi film.

Samas väidavad erinevad allikad, et Black Ops 4 pakub siiski mängulugu, mis põhineb co-op missioonidel. Lisaks tavapärasele zombie mängumoodile, soovitakse mängijatele pakkuda seekord rohkem PvE sisu.

Esialgsete plaanide kohaselt tuleb Call of Duty: Black Ops 4 müügile 12. oktoober 2018, PC, PS4 ja Xbox One platvormidele.

Ametlikku infot Call of Duty: Black Ops 4 kohta lubatakse 17. mail.