Cliff pani oma mängustuudio kinni

0
88

Eile õhtul teatas Cliff Bleszinski oma mängustuudio Boss Key Productions sulgemisest.

Boss Key Productions mängustuudio loodi 2014’ndal aastal Cliff Bleszinski ja Arjan Brussee poolt ning üheskoos toodi turule mäng nimega LawBreakers (2017), mis aga ettevõttele oodatud edu ei taganud. Seejärel alustati tööd Battle Royale mänguga Radical Heights, mis aga samuti loodetud edu ei toonud.

LawBreakers pole aga esimene mäng mille kallal Cliff Bleszinski ja Arjan Brussee on kunagi koos töötanud. Epic Games stuudios töötades valmis nende käe all selline suurepärane teos nagu Jazz Jackrabbit.

2017 aasta detsembris aga otsustas Brussee lahkuda Boss Key Productions meeskonnast ja peale 20 aastast pausi taaskord liituda Epic Games mängustuudioga. Järgmiste kuude jooksul järgisid Brussee eeskuju mitmed teisedki Boss Key Productions töötajad, mille peale Bleszinski lõpuks Twitteris pahaselt kommenteeris, et Epic võiks lõpetada tema töötajate endale värbamisega.

Nüüd, kuu aega hiljem, teatas Bleszinski, et ta otsustas Boss Key Productions mängustuudio täielikult sulgeda, võtta aja maha ning pühenduda mõneks ajaks endale ja oma perele.