CRASH on tagasi!

0
87

Eilsel Game Awards 2018 üritusel teatas Activision, et Naughty Dog’i kardimängu klassika Crash Team Racing saab omale uusversiooni, mille arendajaks on Beenox.

Uusversiooni nimeks on Crash Team Racing: Nitro-Fueled, ning see ilmub PlayStation 4, Xbox One’i ja Nintendo Switch’i jaoks 21. juunil 2019.

Mario Kardile sanane rallikas, Crash Team Racing ilmus 1999. aastal PlayStationile ja sellest sai kiirelt fännide lemmik.

Uusversioon sisaldab mänguversioone – Adventure, Arcade Single Race, Cup Race, Time Trials ja Battle Mode. Mängida saab seda nii üksi kui onlines või samal ekraanil koos sõpradega.

“Me mitte ainult ei uuenda Crash Team Racing’ut uueks Crash Team Racing Nitro-Fueled mänguks, vaid me anname fännidele palju rohkemat, sealhulgas kõik need tegelased ja rajad mida nad armastavad, koos tuhandete lisatud animatsioonide ja personaalsusega, mida originaalmäng ei suutnud edasi anda,” ütles Beenox’i stuudio juht Thomas Wilson. “Me ei suuda ära oodata seda millal fännid saavad esmakordselt testida Crashi kardirallikat online mitmikmängus.”