Nintendo Switch 2 tehnilised näitajad olevat PlayStation 4 ja Xbox One-iga sarnased

0
172

Nintendo Switch 2 või mis iganes Switchi järglase nimi tulevikus olema saab, tehnilised parameetrid olevat Activisioni sõnul pigem võrreldavad pigem PlayStation 4 ja Xbox One-iga kui PlayStation 5 ja Xbox Series X-iga.

Nintendo olevat eelmise aasta detsembris jaganud suurematele mängustuudiotele, sealhulgas Activisionile, infot uue Nintendo konsooli kohta. Tänu Microsofti ja Activision Blizzardi tehingut puudutavale istungile, mis sel aastal Ameerika Ühendriikides toimus, on selgunud Activisioni sisemistest e-kirjadest kuhu suunas Nintendo uue konsooli tehnilised parameetrid sihivad.

“Arvestades sarnasust Gen8 platvormidega jõudluse poolest ning meie varasemaid pakkumisi PS4 / Xbox One-i jaoks, on mõistlik eeldada, et suudame ka NG Switchi jaoks midagi huvitavat teha,” kirjutab Activisioni platvormistrateegia ja partnersuhete juht Chris Schnakenberg oma kirjas.

Mitmed analüütikud usuvad, et Nintendo uus konsool võib ilmuda juba uue aasta kevadel, kuid on ka neid kes arvavad, et kevad on siiski liiga vara ja enne sügist uut konsooli ei ilmu.

Sel kuulo toimus ka Gamescom 2023, kus näidati suletud uste taga arendajatele Switchi mänge uuel konsoolil jooksmas.