Cyberpunk 2077 eest hakkab Euroopas hoolitsema BANDAI NAMCO

0
61

CD PROJEKT RED teatas täna hommikul, et 24 Euroopa riigis hakkab Cyberpunk 2077 levitamisega tegelema BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

“Meie senine partnerlus BANDAI NAMCO-ga põhineb tugevatel alustel ja usaldusel, mis on välja arenenud meie eelmiste projektide ajal,” ütles Michał Nowakowski, CD PROJEKTi juhatuse liige. “Oleme nendega edukalt koostööd teinud The Witcher 2: Assassins of Kings ja The Witcher 3: Wild Hunt puhul ning ma olen veendunud, et BANDAI NAMCO hoolitseb Cyberpunk 2077 eest hästi.”

BANDAI NAMCO Entertainment Europe vastutab Cyperpunk 2077 levitamise ja reklaamimise eest Andorras, Austrias, Belgias, Küprosel, Taanis, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Kreekas, Islandis, Iirimaal, Itaalias, Liechtensteinis, Luksemburgis, Monacos, Maltal, Norras, Portugalis, San Marinos, Hispaanias, Rootsis, Šveitsis, Hollandis ja Ühendkuningriikides.

“CD PROJEKT RED on vaid mõne aasta jooksul saanud sellel turul üheks juhtivaks mängustuudioks, lähenedes tõeliselt uuenduslikult igale mängule ning me oleme uhked ja rõõmsad, et saame kinnitada, me osaleme Cyberpunk 2077 projektis,” ütles Alberto González Lorca, BANDAI NAMCO asepresident Lõuna-Euroopas. “Ootame rõõmuga koostööd CD PROJEKT RED-iga, et tegeleda nende järgmise mängu levitamisega Euroopas, pakkudes esmaklassilist teenust ühele kõige oodatuimale mängule järgmiste aastate jooksul.”

Cyberpunk 2077 on narratiivne, avatud maailma rollimäng, mille tegevus leiab aset tulevikus kõige elavamas ja ohtlikumas metropolis – Night City. Mängloo keskmes on V, palgasõdur kübertõhustatud tänavasõdalastega, tehnoloogiasõbralike netrunneritega ja ärimaailma häkkeritega maailmas. CD PROJEKT REDi loodud valikutega ja tagajärgedega maailmas tuleb mängijatel vastakuti seista keeruliste otsustega, mis mõjutavad kogu mängu. E3 2018-l üle 100 erineva auhinna võitnud Cyberpunk 2077 tegevus toimub, klassikalise “pliiats ja paber” rollimängu, Cyberpunk 2020 universumis.