Dark Souls originaali omanikud saavad Dark Souls uuendatud versiooni 50% odavamalt

0
107

Bandai Namco teatas, et kõik Dark Souls: Prepare to Die arvutiversiooni omanikud saavad 25’ndal mail omale Dark Souls Remastered versiooni 50% odavamalt.

Nimetatud pakkumist märgati juba jaanuris nende ametlikul eeltellimuse lehel, kuid see võeti kiirelt maha ning Bandai Namco eitas sellise pakkumise olemasolu. Nüüd on pakkumine siiski ametliku kinnituse saanud Bandai Namco poolt, kes nimetab seda “lojaalsuse allahindluseks”. Kahjuks kehtib pakkumine ainult Steamis. Nimelt töötab pakkumine ainult siis, kui sinu Steami mängude kollektsiooni hulgas on Dark Souls: Prepare to Die originaalversioon.

Bandai Namco teatas veel, et Dark Souls: Prepare to Die originaalversioon eemaldatakse Steamist 9. mail 2018. Nii et kui soovid omale originaalversiooni ning hiljem poole hinnaga uuendatud versiooni, siis tasub pilgud Steami pöörata ja Dark Souls: Prepare to Die ära osta.

Dark Souls: Remastered tuleb müügile PC, PS4 ja Xbox One platvormidele, 25ndal mail. Switchi versioon jõuab müügile millalgi suvel.