E3 2018 – Ubisoft

0
118

Ubisoft oli üks neist pressikonverentsidest mida sel aastal oodati, kuid juhul kui see sul nägemata jäi või soovid uuesti vaadata, siis seda saab teha siin. Kui pressikonverentsile eelnev ei huvita, siis alusta vaatamist 1:10 juurest.

Ubisoft alustas taaskord veidralt, nagu neil juba kombeks on, Just Dance 2019‘ga. Kuid kõik mida Ubisoft lubas näidata, näidati ära ja kõik see mida ei lubatud, seda siis ka ei näidatud või noh midagi siiski näidati lisaks kah.

Välja tuldi ka kahe üllatusega – üheks selliseks üllatuseks oli Transference ja teiseks üllatuseks oli see, et Ubisoft ei näidanudki Splinter Celli. Aga üllatustele lisaks tuli juttu ja näidati meile loomulikult Beyond Good and Evil 2 treilerit ja mängu ennast. Selle käigus räägiti natuke lähemalt ka sellest kuidas kõik saavad Beyond Good and Evil 2 tegemisele kaasa aidata, tänu koostööle HitRECordiga. Lisaks siis veel Rainbow Six Siege ja esport, Trials RisingMario + Rabbids Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure, Starlink: Battle for Atlas, For Honor, The Crew 2 ning loomulikult Skull & BonesThe Division 2 ja Assassin’s Creed Odyssey.