Fortnite mängimiseks pole Nintendo Switch Online teenust vaja tellida

0
165

Tasuline Nintendo Switch Online teenus käivitub 19. septembril 2018. See võimaldab kasutajatel mängida Nintendo Switchi mänge onlines, annab juurdepääsu klassikalistele NES-mängudele koos uute online funktsionaalsuseha, hoida mängude salvestustest varukoopiaid Nintendo serveris ja kasutada Nintendo Switch Online appi oma telefonis.

Fortnite’i fännid on mõnda aega juba tundud huvi, et kas Switchi konsoolil on Fortnite mängimiseks vaja osta Nintende Switch Online teenus või mitte. Nüüd on aga sellele ametlik vastus olemas: Fortnite’i mängimiseks Nintendo Switchil pole Nintendo Switch Online teenust vaja tellida.

Nintendo kirjutab, et alates homsest on vaja Nintendo Switch Online teenust kui soovid onlines mängida Nintendo Switchi mänge, sealhulgas selliseid mänge nagu Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS ja Super Smash Bros. Ultimate.

Mõningaid mänge, nagu Fortnite aga saab mängida ka ilma Nintendo Switch Online teenust kasutamata.

Lisaks, Nintendo eShop, sõprade registreerimine, ekraanipiltide ja video jagamine sotsiaalmeedias, süsteemiuuendused, jne. ei vaja samuti Nintendo Switch Online teenuse olemasolu.

Nintendo Switch Online teenus maksab ühele isikule €19.99 aastas. Juhul kui kasutajaid on peres rohkem kui üks, siis kogu perele (kuni 8 kasutajat) maksab Nintendo Switch Online €34.99 aastas.