Kuulujutud uuest Splinter Cell’i tulekust said just uut hoogu juurde

0
159

Tom Clancy’s Splinter Cell mänguseeria fännid on uut mängu oodanud juba aastaid. Nüüd tänu Kanada Amazonile said fännid uut lootust, et ehk plaanib Ubisoft tõepoolest uue Splinter Cell’iga sel aastal lagedale tulla.

Erinevaid kuulujutte uue Tom Clancy’s Splinter Cell’i teemal on liikunud juba viimased paar aastat. Näiteks aastal 2016 väideti, et Sam Fisher’ile hääle andnud näitleja Michael Ironside tegeleb mingi projekti kallal Ubisoftis. Järgmisel aastal andis kuulujuttudele hoogu ka Ubisoft Montreal’i juht Yannis Mallat, kes vihjas Splinter Cell’ile tulevikus. Nüüd siis pani fännide südamed kiiremalt põksuma leid Kanada Amazonist mis vihjas võimalikule Splinter Cell mängule sel aastal.

See postitus annab fännidele põhjust loota, et selle aasta E3’l teatab Ubisoft uuest Splinter Cell mängust. Õnneks ei ole juunis toimuv E3 enam väga kaugel oodata. Nii et põidlad pihku ja lootma, et Ubisoft tuleb tõepoolest uue Splinter Cell’iga lagedale.

Varasemalt on Ubisoft kinnitanud, et majandusaastal 2018-2019 ilmub neilt neli AAA mängu, kolm olemasoleval frantsiisil põhinevat ja üks uus mäng.

Märtsis ilmub Ubisoftilt Far Cry 5, kuid see jääb veel eelmisesse majandusaastasse, mis lõpeb 31. märtsil 2018. Esialgsete plaanide kohaselt pidi märtsis ilmuma ka The Crew 2, kuid eelmise aasta detsembris teatas Ubisoft selle edasi lükkamisest 2018 sügiseks. Seetõttu ei saanud ka The Crew 2 veel eelpool nimetatud nelja mängu hulka kuuluda ja lisandub ilmselt nüüd viienda mänguna uuel majandusaastal, kui just mõnda muud mängu The Crew 2 tõttu edasi ei lükata.

Hetkel on teada, et Ubisoftil ilmuvad uuel majandusaastal sellised mängud nagu Skull and Bones (ilmub 2018 sügisel), Starlink: Battle for Atlas (ilmub 2018 sügisel) ja Anno 1800 (ilmub 2018 talvel). See jätab tõepoolest ühe koha vabaks uue Splinter Cell mängu jaoks, või siis millegi muu jaoks.