Minecrafti ametlik ajakiri 2/2018

17
288

Kevade soojad temperatuurid on lõpuks ometi meieni jõudnud ja toonud endaga kaasa Minecrafti ametliku ajakirja uue numbri. Muheda päikesekarva ajakirja teemaks on seekord maa alune maailm ehk juttu tuleb sellest, kuidas ehitada ja ellu jääda selles ohtlikult pimedas kohas.

Kõik vist juba teavad, et kordamine on tarkuse ema seega lubage uuesti tutvustada meie kangelasi, kes läbi ajakirja meid saadavad – ehitaja Sparks, võitluse spetsialist Scout, meisterlik ellujääja Bear ja teadlane Monty.

Juttu tuleb Mobide raamatust ning sõna saab Mobide raamatu jaoks pilte joonistanud meisterkunstnik Anton Stenvall. Samuti saab lugeda Minecraft: Story Mode värske hooaja kohta. Scout viib meid hüljatud kaevandustesse ning annab põhjaliku ülevaate nende olemusest ning kuidas neis orienteeruda ja ellu jääda. Sparks õpetab ehitama maa alla salajast baasi ning farmi, mille ehitamine tänu joonistele ei tohiks pead murdev olla ühelegi Minecrafti mängurile (Sparks, kes muidugi ennast tagasi hoida ei suutnud, ehitas loomulikult terve maa-aluse koopalinna…). Monty õpetab meid asju kasvatama ja Bear annab järjekordse kiirkursuse mobide teemal. Ja nagu juba traditsiooniks saanud siis ei ole puudu ka poster, koomiks ning leht ülivingete kleepsudega.

Loomulikult on ajakirjas rohkem sisu kui siin välja tuua saame, selleks soovitamegi kõigil sammud lähima kaupluse poole seada ning ajakiri omale koju tuua.

NB! Seekord on meil veel midagi erilist mida poest osta ei saa – Minecraft: The Survival Doodle Book’i, kus on võimalik rännata läbi erinevate Minecrafti maailmade ning joonistada sellest oma seiklus. Üks meie lugeja saab selle omale koos värske ajakirjanumbriga.

Kust ma saan Minecrafti ajakirja osta?

Eestikeelse Minecrafti ajakirja uus number on müügil jaemüügikettides nagu Prisma, Selver, Rimi, Comarket ja samuti ka R-kioskis. Lisaks saab ajakirja osta ka Egmonti veebipoest ning Apollo ja Rahva Raamatu raamatupoodidest.