Minecrafti ametlik ajakiri 4/2018

0
397

Paar nädalat tagasi rõõmustati meid kahe uue Minecrafti raamatuga, millele pilgu peale heitsime, nüüd on aga põhjust uuesti rõõmustada. Polelettidele on jõudmas ka Minecrafti ametliku ajakirja uus värske number, käesoleval aastal juba neljas.

Uue numbri staariks on zombi. Ajakirjast leiame välja lõigatava ja kokku volditava värvilise zombi paberist kuju ning Bear annab meile kiirkursuse zombide kohta. Näiteks – kas sina teadsid, et zombid on üsna pikkade näppudega. Nad korjavad üles kõik , mis sul surres maha kukub ja kasutavad seda sinu vastu. Seega tasub ettevaatlik olla kui oma väärtuslikku kraami tagasi nõudma lähed.

Lisaks tuleb juttu tuleb kilpkonnadest, mis ilmusid meile veealuse uuendusega. Kas teadsid, et neid on võimalik kasvatada? Mida selleks vaja läheb ja kuidas seda teha? Uuri ajakirjast.

Seekordsel avastusretkel viiakse meid põnevasse LEGO maailma. Kõigil on võimalik osa saada põnevast teekonnast, kus uuritakse kuidas sündisid LEGO uusimad nutikad Minecrafti klotsikomplektid.

Sparks annab nõu ja laob ette mõned põhitõed kuidas ehitada lahe baas ning ümbritseda see lõksude ja muuga, et kaitsta end soovimatute külaliste eest. Samuti ei saa Sparks üle ega ümber oma kaunist kõrbepaleest, purskkaevust ning liivalõksust, mille detailne ehitusjuhis on lehekülgedele laiali laotatud.

Loomulikult on olemas ka lahe poster, uus ja põnev koomiks ning kleepsude leht.

Ajakirja ostma minnes ära unusta kaasa haaramast ka Minecrafti kleepsude raamatuid ning muid põnevaid teoseid millega oma mänguelamust rikastada. Ja olgem ausad – sinu raamaturiiulid on juba ammu Minecrafti kollektsioonist unistanud.

Kust ma saan Minecrafti ajakirja osta?

Eestikeelse Minecrafti ajakirja uus number on müügil jaemüügikettides nagu Prisma, Selver, Rimi, Comarket ja samuti ka R-kioskis. Lisaks saab ajakirja osta ka Egmonti veebipoest ning Apollo ja Rahva Raamatu raamatupoodidest.