Nädalavahetus – SoulCalibur VI, The Crew 2 ja teisi huvitavaid pakkumisi

0
80

Kui sulle meeldivad kaklusmängud, siis meie nädalavahetuse mängusoovituseks on SoulCalibur VI, sest sel nädalavahetusel saavad PS4 ja Xbox One’i omanikud nimetatud mängu testida. Aga huvitavaid pakkumisi leiab sel nädalavahetusel teisigi, pakkumistega saab lähemalt tutvust teha allpool.

 

SoulCalibur VI test

Kui sa oled suur SoulCalibur seeria fänn, siis ei tohi maha magada SoulCalibur VI testi, mis algab täna kell 18:00 (Eesti aja järgi) ja kestab kuni 1. oktoobri varahommikuni kell 6:00. Kuna tegemist on võrgutestiga, siis tasub juba ette arvestada sellega, et nädalavahetusel võib esineda probleeme serveritega. Lisainfot SoulCalibur VI testi kohta saab siit.

SoulCalibur VI juhendid testi jaoks:

 

Battlefield 1 Premium Pass – TASUTA

Kui sul veel ei ole Battlefield 1 Premium Pass’i, siis selle saab tasuta siit:

 

The Crew 2 (PC)

Sõbrad räägivad, et The Crew 2 on üks tüütult igav mäng aga sina ei suuda ikka veel ära otsustada kas osta see mäng omale või mitte? Nüüd on sul ideaalne võimalus ise järgi proovida kas mäng on ostu väärt või mitte, sest nädalavahetusel on võimalik Ubisofti The Crew 2 tasuta mängida. Selleks ei ole sul vaja muud kui Uplay kontot, et saaksid mängu alla laadida, mida saab teha siin.

Mängimiseks on avatud kogu kaart ja loomulikult kõik üritused ja sõidukid, mis täismängus olemas. Kui leiad et tegemist on ägeda rallimänguga ja soovid mängu osta siis hetkel on The Crew 2 tavapärasest hinnast 45% soodsama hinnaga müügil.

Rohkem infot The Crew 2 tasuta nädalavahetuse kohta leiab siit.

 

Steami nädalavahetuse pakkumised

Steamist leiab nädalavahetuse pakkumiste alt sel korral Sid Meier’s Civilization VIThe Elder Scrolls Online: Summerset, South Park: The Fractured But WholeSouth Park: The Stick of Truth ja Total War mängud.

 

Humble Publisher Weekend

Ka sel nädalavahetusel on võimalik Humble lehelt omale nii mõnegi mängu soodsamalt leida. Humble Publisher Weekend pakkumise alt leiab 12 mängu mis on nädalavahetusel kuni 50% soodsama hinnaga.

 

GOG.com nädalavahetuse pakkumine

GOG.com lehelt leiab samuti nädalavahetuse pakkumise, mille alt leiab soodsalt nii mänge kui ka lisasid nendele mängudele.

 

PlayStation

PlayStation Store’st leiab taaskord päris mitu erinevat sooduspakkumist millele tasub pilk peale visata:

 

Xbox

 

Sea of Thieves Forsaken Shores

Kui sulle meeldib Sea of Thieves, siis sel nädalal ilmus uus tasuta uuendus – Forsaken Shores. Uuendus lisas mängu uue vulkaanilise piirkonna nimega The Devil’s Roar. Selles ohtlikus ja väljakutseid täis piirkonnas tuleb mängijatel silmitsi seista vulkaanipursete, maavärinate, ettearvamatute geisritega ja saart ümbritseva ohtlikult kuuma veega.

Rohkem infot Forsaken Shores kohta leiab siit.

 

Monster Hunter World (Steam) – €31.89

Sa ei ole ikka veel Monster Hunter World’i mänginud? Selle vea saab kärmelt CDKeys abiga parandada, sest seal maksab Monster Hunter World Steami versioon ainult €31.89.