Nädalavahetus – Gamestari suvemüük ja teisi soodsaid pakkumisi

0
125

Meie nädalavahetuse mängusoovituseks on seekord Battlefield 1. Nimelt annavad DICE ja EA seekord tasuta ära Battlefield 1 Turning Tides nimelise lisa. Lisaks sellele on võimalik Battlefield 1 mängides, “Road to Battlefield V” ürituse raames, iga nädal teenida erinevaid auhindu. Osa neist auhindadest on spetsiaalselt Battlefield V jaoks, kui see oktoobris välja tuleb.

 

Battlefield 1 Turning Tides ja Battlefield 4 Second Assault

“Road to Battlefield V” raames annab DICE tasuta ära kaks Battlefield lisa – Battlefield 1 Turning Tides ja Battlefield 4 Second Assault. Mõlemad on tasuta kuni 17. juulini 2018. “Road to Battlefield V” kohta saab lähemalt lugeda siit.

Battlefield 1 Turning Tides
Origin
Xbox One
PlayStation 4

Battlefield 4 Second Assault
Origin
Xbox One
PlayStation 4

 

Gamestaris suur suvemüük

Gamestaris on hetkel käimas suur suvemüük, kust leiab omale nii mõndagi meelepärast tavapärasest soodsama hinnaga – Far Cry 5, Assassin’s Creed Origins, Rainbow Six Siege, Watch Dogs 2, ja teisi toredaid mänge. Pakkumine kestab kuni 22. juulini 2018. Gamestari suvemüügi leiab siit.

 

Final Fantasy mängud soodsamalt

Humble poes pakutakse hetkel Final Fantasy mänge kuni 50% soodsamalt. Kui sul on mõni Final Fantasy mäng mängimata, mida tahaksid siiski proovida, siis Humble pakkumise leiab siit.

 

PlayStation

PlayStation Stores pakutakse seekord PS4 omanikele Diablo III: Eternal Collection’i, mis maksab hetkel €24.99. Pakkumise leiab siit.

Käimas on endiselt ka “The Summer of Plus” kampaania, kust PlayStation Plus omanikud leiavad omale mänge kuni 80% soodsamalt. Pakkumise leiab siit.

 

Hacknet, SUPERHOT ja Slay the Spire

Steamis on hetkel tasuta Team Fractal Alligatori loodud häkkimismäng – Hacknet. Steami nädalavahetuse pakkumise alt aga leiab sellised mängud nagu SUPERHOT ja Slay the Spire.