Nädalavahetus – Nintendo mängud, For Honor, Layers of Fear ja teisi huvitavaid pakkumisi

0
161

Käesoleva nädalavahetuse mängusoovituseks on seekord Quake Champions, mida saab hetkel Steamis tasuta proovida. Aga see pole kaugeltki ainuke tore pakkumine mida sel nädalal leida võib. Nädalavahetusel aset leidvate pakkumistega saab lähemalt tutvust teha allpool.

 

Nintendo E3 2018 soodusmüük

Nintendo eShopis on hetkel käimas E3 2018 soodusmüük kus on võimalik Switchi või 3DS mänge kuni 50% soodsamalt osta. Nimekirjast leiab selliseid mänge nagu The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 2, Mario + Rabbids Kingdom Battle Gold Edition, PAC-MAN Championship Edition 2 Plus, Puyo Puyo Tetris ja palju muud.

 

Nintendo Switch: Octopath Traveler

Juhul kui sa oled üks neist kes ootab kannatamatult Square Enixi J-RPG’d Octopath Traveler’i Nintendo Switchil, siis eilsest alates saavad Switchi omanikud omale tasuta alla laadida uue Octopath Traveler’i kolmetunnise demo, mis annab ligipääsu kõigile kaheksale tegelasele mängus. Kogu progress mängus jääb ilusasti alles, kui peaksid hiljem täismängu soetama. Octopath Traveler ilmub Switchile 13. juulil.

 

For Honor Starter Edition tasuta

E3 2018 raames pakub Ubisoft kuni 18. juunini võimalust omale tasuta soetada For Honor Starter Edition’i arvutil. Logi oma Uplay kontoga sisse ja naudi mängu.

Pakkumise leiad siit: https://free.ubisoft.com/promotions/for_honor/26/

 

Steamis Layers of Fear, Killing Floor 2 ja Quake Champions

Kui sul ei ole veel olemas sellist mängu nagu Layers of Fear, siis tasub oma sammud seada Steami, sest sealt saab selle hetkel täiesti tasuta omale.

Sel nädalavahetusel saab Steamis tasuta mängida Killing Floor 2’te ja Quake Champions’it.

Lisaks on käimas Klei nädalavahetuse soodusmüük, kust saab omale ülisoodsalt Don’t Starve soetada ja Croteami 25nda aastapäeva soodusmüük.

 

PlayStation

Sony teatas E3’l, et nad lisasid juuni PS Plus mängude hulka veel ühe mängu mille PS4 omanikud saavad omale tasuta alla laadida – Call of Duty: Black Ops III.

Nädala pakkumise alt aga leiab omale ARK: Survival Evolved ja selle lisad.

Endiselt on käimas ka DAYS OF PLAY sooduspakkumised, kust leiab mänge kuni 60% soodsamalt.

 

Humble Bundle – Far Cry Sale

Humble Bundle poes on hetkel käimas Far Cry Sale, kust leiab omale Far Cry mänge kuni 66% soodsamalt.

Kui sind aga huvitavad hoopis 2K mängud, siis pakub Humble sulle võimalust kokku panna oma isiklik 2K Bundle erinevatest 2K mängudest.

 

GOG.com pakub Cyberpunk mänge soodsalt

Kui sulle meeldivad Cyberpunk mängud, siis GOG.com’ist leiab Cyberpunk mänge tavapärasest soodsama hinnaga.

Pakkumise leiad siit: https://www.gog.com/partner/summer_cyberpunk

 

Amazonis Xbox Game Pass 6 kuud poole hinnaga

Amazon pakub hetkel tavapärasest hinnast poole soodsamalt Xbox Game Passi kuueks kuuks.

 

Amazon UK’s God of War ja Horizon Zero Dawn: Complete Edition

Amazon UK’s maksab God of War hetkel £35.00 (€40.12) ja Horizon Zero Dawn: Complete Edition’i saab omale £19.99 (€22.91) eest.