Nädalavahetusel populaarne Rainbow Six Siege taaskord tasuta

0
102

Loomulikult on meie nädalavahetuse mängusoovituseks sel korral Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, sest tegemist on ühe parima multiplayer mänguga üldse ning taaskord saavad kõik soovijad seda sel nädalavahetusel tasuta mängida.

Kui sind aga Rainbow Six Siege ei huvita, siis Humble poest leiab tasuta Orwelli ja Stamist saab tasuta BROKE PROTOCOL: Online City RPG nimelise mängu. Pakkumised leiad altpoolt.

 

Rainbow Six Siege

Populaarne Tom Clancy’s Rainbow Six Siege saab omale taaskord ühe tasuta nädalavahetuse, et uusi mängijaid ligi meelitada.

Ligi saab kõikidele kaartidele, mänguvariantidele ja operaatoritele, mis täisversioonis olemas. Tasuta nädalavahetus kestab kõikidel platvormidel kuni 20. augustini.

 

Orwell on hetkel Humble Store’is tasuta

Kui sa oled kunagi mõelnud, et mis tunne on olla Suure Venna nahas, kes internetis kodanike järele luurab, siis nüüd on sul selleks hea võimalus, sest Humble pakub hetkel Orwelli tasuta. Aga kiirusta, sest pakkumine kehtib ainult homseni. Selle suurepärase pakkumise leiab siit.

 

Steami nädalavahetuse pakkumised

Steamist leiab sel korral nädalavahetuse pakkumiste alt Farming Simulator 17 nimelise teose ja Jaapani videomängude arendaja Spike Chunsoft mängud.

Lisaks pakutakse Steamis tasuta ühte Early Access mängu – BROKE PROTOCOL: Online City RPG.

 

Veel soodsaid pakkumisi