Nädalavahetus – Rocket League, Bulletstorm ja Sonicu mängud soodsalt

0
99

Seekord saavad Xbox One’i ja Steami kasutajad tasuta mängida autojalgpalli, mistõttu on meie nädalavahetuse mängusoovituseks seekord Rocket League. Aga kui jalgpall sind ei huvita, siis Humble poest saab hetkel siilipoisi Sonicu mänge soodsalt.

 

Rocket League

Nädalavahetusel saavad Xbox One’i ja Steami kasutajad tasuta mängida populaarset autojalgpallimängu, Rocket League. Kuni esmaspäevani on tasuta juurdepääs kõikidele mängurežiimidele, funktsioonidele, areenidele, jne.

Kui mäng meeldima hakkab, siis kuni 9. juulini saab selle 50% soodsamalt osta. Kuigi PS4 mängijatele seekord tasuta nädalavahetust ei pakuta, siis tänu PlayStation Store suvisele soodusmüügile saavad nemadki mängu tavapärasest soodsamalt osta.

 

Sonic The Hedgehog mängud soodsalt

Kui sulle meeldib sinine siilipoiss Sonic ja tema seiklused, siis tasub pilk peale visata Humble pakkumisele, kust leiab Sonicu mängud kui 70% soodsamalt.

Lisaks sellele on Humble lehel käimas ka DRM-FREEDOM SALE, kust on võimalik nii mõnigi huvitav mäng kuni 90% soodsamalt omale seotada.

 

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered maksab hetkel GOG.com lehel ainult €10. Pakkumise leiab siit: https://www.gog.com/game/red_faction_guerrilla_remarstered

 

Yakuza 6 ja Injustice 2

Amazon UK’s maksab Yakuza 6 Essence of Art Edition (PS4) hetkel ainult €32.16 (£28.49). Injustice 2 (PS4) saab aga omale Amazonist kõigest €14.66 (£12.99) eest.

 

Bulletstorm: Full Clip Edition

Steami nädalavahetuse pakkumiseks on seekord Bulletstorm: Full Clip Edition, mille saab omale €9.25 eest.