Nädalavahetus – The Division, Blackout, Forza Horizon 4, No Man’s Sky ja teisi huvitavaid pakkumisi

0
107

Seekord on nädalavahetuse mängusoovituseks meil Forza Horizon 4 demo. Kui sulle rallimängud meeldivad, siis tasub kindlasti demo alla laadida ja paar sõitu Briti teedel teha. Mida aga sel nädalavahetusel veel huvitavat leiab, selle kohta loe lähemalt juba allpoolt.

 

Tom Clancy’s The Division

Nädalavahetusel saavad PC, PS4 ja Xbox One’i kasutajad tasuta mängida The Division’i. Mängu saab omale alla laadida PlayStation Store’ist, Microsoft Store’ist või Uplay’st. Loomulikult nagu tavaliselt, siis kogu progress mängus jääb alles ning saad jätkata sealt kus pooleli jäi, kui otsustad mängu osta. The Division’i saab hetkel kuni 70% soodsamalt osta.

 

Call Of Duty: Black Ops 4 – Blackout beeta

Kui võtsid osa eelmisest beetast, siis on sul automaatselt ligipääs ka Blackout beetale. Kui aga mitte, siis vajad Call of Duty: Black Ops 4 eeltellimust, mis annab ligipääsu beetale, või osta beeta kood omale internetist umbes 2 euro eest.

Blackout beeta saab alla laadida PlayStation Store’ist, Microsoft Store’ist või Battle.net’ist. Lisainfot beeta kohta leiab siit.

 

FIFA 19 demo

FIFA 19 demo on lõpuks väljas ning selle 7.4GB suuruse demo leiab omale PlayStation Store’ist, Microsoft Store’ist või EA Origin’ist.

Demo pakub võimalust tutvuda Champions League matšiga ja “The Journey” osaga. Meeskonnad millega mängida saab:

  • Juventus
  • Real Madrid
  • Manchester United
  • Manchester City
  • Bayern Munich
  • PSG
  • Atletico Madrid
  • Borussia Dortmund
  • Roma
  • Tottenham Hotspur

Rohkem infot FIFA 19 demo kohta leiab siit.

 

Forza Horizon 4 demo

Kui nädala sees ei olnud aega Forza Horizon 4 demoga tutvust teha, siis nüüd on õige hetk see viga parandada ja oma Xbox One konsoolile või Windows 10 arvutile demo alla laadida. Forza Horizon 4 demo leiab Microsoft Store’ist.

 

Nädalavahetus Steamis

Kui sul on Assassin’s Creed seeriast puudu veel mõni mäng või DLC mida sul veel pole, siis sel nädalavahetusel on õige hetk see viga parandada, sest Steamis on praegu Assassin’s Creed mängud ja lisad kuni 66% soodsamalt.

Lisaks leiab nädalavahetuse pakkumiste alt veel kaklusmängu Tekken 7, mis maksab hetkel €19.99 ning Bohemia Interactive mängud kuni 80% soodsamalt.

 

PlayStation

PlayStationi nädalavahetuse pakkumise alt leiab kuni 60% soodushinnaga sellised mängud nagu Dead Cells, Yakuza 6: The Song of Life, The Evil Within 2, Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition, Diablo III: Eternal Collection ja Wolfenstein II: The New Colossus.

Nädala pakkumise alt aga leiab No Man’s Sky, mis maksab hetkel €15.99. Aga sooduspakkumisi on PlayStation Store’is veel teisigi: